1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Днес е вторият ден от Националната среща на АЗПБ

Днес е вторият ден от Националната среща на АЗПБ

Снимка:

Презентация от НАП запозна земеделските производители с новостите в законодателството

Вторият ден от Националната среща на земеделските производители започна с презентация от представители на НАП, които представиха новостите в законодателството. Бяха дискутирани и  данъчни казуси от практиката на земеделските производители. След това по програма са предвидени презентации от специализирани за препарати за растителна защита, семена, торове и селскостопанска техника.

ДюПон ще представи новостите в растителната защита на житни култури, царевица и рапица. БАСФ ще отговори на очакванията на земеделските производители, презентирайки решения за опазване на културите от плевели, болести и неприятели. Тайтън Машинъри ще покаже продуктовия си каталог за сезон 2014. Презентации на продуктите си ще направят Анимекс и Евро Ферт.

Експерти по европейските програми ще изнесат лекция на тема: „Преодоляване на трудностите при изпълнението на поети агроекологични ангажименти“. Мария Иванова, координатор в АРИБ, ще представи визията на организацията за устойчиво и модерно земеделие, а от Техно Фарм ще говорят за ефективното управление на договорните отношения със собствениците на земеделска земя.

На официалната вечеря гостите на втората Национална среща на АЗПБ ще бъдат забавлявани от фолк певицата Кали.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.